Over mij

Ik ben tekst- en liedschrijver, zangeres, theatermaker en moeder.


Contact maken, mensen raken en aan het denken zetten via muziek en gesproken woord is wat mij drijft


Mijn verhaal

Als kind zat ik avondenlang op de bedrand van mijn ouders en stelde ik ze duizenden vragen over het hoe, wat en waarom van deze wereld en het leven. Moeilijk te accepteren vond ik het om niet overal antwoord op te kunnen krijgen. In dans en muziek vond ik een manier om mijn zoektocht naar antwoorden te vertalen.

Dolgelukkig was ik om te mogen studeren aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten waar ik mij kon ontwikkelen tot professioneel danseres, zangeres en maker. Sindsdien danste, zong en acteerde ik in veel verschillende producties: van muziektheater, dinnershows en events tot kindertheater, televisie en zingen voor ouderen. Ook was ik als theatermaker, choreograaf en schrijver betrokken bij veel mooie projecten.

Op de achtergrond ben ik lange tijd gepassioneerd bezig geweest met het schrijven van eigen muziek en (lied)teksten. Hieruit ontstonden Nederlandstalige levensliedjes direct uit het hart, over het kind in mij vol vragen, aan het opgroeien, en nog steeds op zoek naar antwoorden. Waar ik dit werk eerst jaren voor mezelf hield heb ik inmiddels een album uitgebracht, twee theaterprogramma’s ontwikkeld met de liedjes en gedichten als rode draad en al vele voorstellingen mogen geven.

Zolang er leven is is er inspiratie voor nieuwe liedjes en gedichten. Zo deel ik regelmatig een nieuwe ‘hersenspinsel in de vorm van een gedichtje’ en zal ik weer nieuwe muziek gaan uitbrengen. Met twee zoons rijker, ben ik weer een levensfase rijker aan inspiratie.

“Duizenden gedichtjes

in mijn hoofd voor jou”